Top-Banner

Новини

Дублиращият тим на Спартак победи Царацово като гост с 5:1. Това е пети пореден успех за "гладиаторите", които заемат временното първо място в групата. Головете отбелязаха Александър Стойчев, Марян Гиров и Кристиан Кодуков през първото полувреме. През втората част Илия…
Спартак постигна много важна победа, след като победи с 2-1 при гостуването си на Несебър в мач от 11 кръг на Югоизточна Трета лига.
Защитниците на Спартак Йордан и Веселин Миневи празнуват юбилей днес- навършват 40 години. Спартак честити празника на братя Миневи с пожелание за много здраве, лично щастие и още успехи във футбола!
Дублиращият отбор на Спартак Пловдив постигна нова победа в мач от четвъртия кръг на окръжната група. Момчетата на Неделин Петров се наложиха с 2:0 над Лидер Ягодово като домакини.
Спартак изпусна да победи Розова долина, след като завърши 2-2 в мач от 10 кръг на първенството от Югоизточна Трета лига.
Спартак Пловдив се раздели с петима футболисти. След загубата от Левски Карлово ръководството на клуба проведе среща със спортния щаб, след което бе взето решение за раздяла с Христо Стамов, Пейо Батинов, Георги Чичев, Светослав Читаков и Александър Витанов. ПФК…
Страница 1 от 101

Спонсори

Anvers

Видео

SpartakPlovdiv.bg © 2020 Всички права запазени

Search