Top-Banner

Мъжки отбор

Събота, 03 Октомври 2020 21:32

Дубълът с победа над Тракия 06 въпреки селянията в Стамболийски

Дублиращият отбор на Спартак Пловдив победи Тракия 06 Стамболийски с 2:1 като гост. Това е трета поредна победа на "гладиаторите" които заемат първото място в oкръжната група при мъжете.

Срещата бе изключително изнервена от домакинските състезатели, които играха грубо и обиждаха децата на Спартак. Това обаче остана незабелязано от главният съдия през цялата среща.

Спартак поведе с гол на Атанас Бучов след корнер, но Стамболийски изравни още преди края на полувремето.

През втората част на срещата в едно единоборство играч на Спартак фаулира футболист на домакините, при което потърпевшият нападна физически родения през 2003 състезател. Главният съдия прецени, че физическа саморазправа при спряла игра заслужава по един жълт картон и за двамата. Недопустимо бе и поведението на част от домакините на почивката, които се нахвърлиха върху треньора на Спартак.

В крайна сметка момчетата на Неделин Петров показаха характер и вкараха за 2:1, с което сложиха точка на спора в този мач. Точен бе Цецо Главчев с прецизно изпълнен фаул.

Напомняме, че това е футбол и макар в окръжните групи, главните арбитри трябва да защитават правдата и правилата на играта, а не да се влияят от отбора, който може да вика по-силно!

Спонсори

Anvers

Видео

SpartakPlovdiv.bg © 2020 Всички права запазени

Search