Top-Banner

Мъжки отбор

Неделя, 18 Април 2021 21:42

С човек по - малко дубълът на Спартак победи категорично Лидер Ягодово

Дублиращият отбор на Спартак Пловдив победи с категоричното 0:4 Лидер Ягодово като гост.

"Гладиаторите" направиха нова крачка към първото място в групата и не оставиха шанс на съперника, дори налагайки се да играят почти цял мач с човек по-малко.

Александър Стойчев откри за 0:1, а след това с два бързи картона остави отбора си с човек по-малко.

При резултат 0:1 двата отбора се оттеглиха на полувремето.

Втората част Спартак Пловдив изиграха пределно мобилизирано и с попадения на капитана Денис Хасан и два гола на Иван Колев записаха нова победа на сметката си.

Момчетата на Неделин Петров заемат първото място в групата, непобедени до момента. Отборът е с 3 точки преднина пред вторите Стамболийски, но и с мач по-малко.

Днес участие като титуляри в мача взеха Веселин Локов и Йордан Янков, които са родени през 2005-та година. Политика, която ръководството яростно следва и дава шанс на децата на Спартак.

Като потвърждение на горното е мачът на  Спартак в зоналното първенство за родени през 2005/2004, където днес в формацията на Крум Георгиев се състезаваха деца от наборите 2007 и 2006.

А поради повиквателната, които получиха седемнадесет годишните ни юноши за мъжете в Трета лига, днес елитната ни формация U17 бе с футболисти U16, които дадоха заявка за добро развитие за напред.

Спонсори

Anvers

Видео

SpartakPlovdiv.bg © 2022 Всички права запазени

Search