Top-Banner

Мъжки отбор

Неделя, 12 Септември 2021 20:23

Спартак с класическа победа

Спартак победи само с 3:0 тима на Спортист Голям чардак в мач от четвърти кръг на А- Регионална група. Двубоят се игра 90 минути изцяло в полето на домакините. Още в 6' Любо Цеков отправи първия удар към вратата на Спортист, обаче топката мина встрани от вратата. В 10' Кирил Георгиев стреля от пряк свободен удар, но топката облиза страничната греда. 

В 14' Александър Стойчев нахлу отдясно и центрира, но ударът на Тодор Тимонов от воле бе избит от вратаря на домакините. 

В 23' Спартак осъществи много бърза атака, при която Марудов намери много хубаво Георги Лазаров, но неговото центриране бе избито в корнер, който бе изпълнен от Кирил Георгиев, но Александър Стойчев с глава на успя да уцели вратата. 

В 28' Спартак имаше възможност да открие резултата, но оказалият се сам срещу вратаря Георги Лазаров не успя да го преодолее. 

В 29' "гладиаторите" все пак откриха резултата, като Тодор Тимонов центрира много добре от корнер и с глава Александър Стойчев не остави никакъв шанс на вратаря на домакините. 

В 32' Тодор Тимонов стреля от 30 метра много силно, но топката разтресе страничната греда. 

В 37' Спартак осъществи бърза атака. Тодор Тимонов намери Любо Цеков, който с пета подаде на Кирил Георгиев, но ударът на капитана премина встрани от вратата. 

Тоталната доминация на Спартак продължи и през второто полувреме и още в 48' Кирил Георгиев центрира от корнер, но ударът на Александър Стойчев премина встрани от вратата.

В 50' Георги Лазаров стреля много силно, но топката премина над горната греда. 

В 53' Тодор Тимонов изпълни пряк свободен удар, но силният му удар облиза страничната греда.

В 63' Тодор Тимонов отново можеше да удвои резултата, но силният му удар премина над горната греда. 

В 66' Александър Стойчев подаде на Васил Стойчев, но диагоналният удар на младия нападател на Спартак бе спасен от вратаря на Спортист.

В 68' Георги Лазаров получи отличен пас на точката на дузпата, а силният му удар бе избит в корнер. Тодор Тимонов изпълни ъгловият удар, а Любо Цеков направи резултата 0:2.

В 85' Стоян Марудов изпълни много силен пряк свободен удар, но топката облиза отново страничната греда.

В 86' Георги Лазаров се озова сам срещу вратаря на домакините, премина го и направи резултата класически.

Така Спартак остава едноличен лидер в класирането с пълен актив от 12 точки и голова разлика 18:0. В следващия пети кръг на 18 септември от 17:00ч. Спартак приема тима на Черноземен. 

Спонсори

Anvers

Видео

SpartakPlovdiv.bg © 2022 Всички права запазени

Search