Top-Banner

Мъжки отбор

Неделя, 25 Април 2021 13:13

Капитанът Кирил Георгиев и футболистите на Спартак с обръщение към феновете на отбора

 

Капитанът Кирил Георгиев и футболистите на Спартак с обръщение към феновете на отбора:

Скъпи фенове на Спартак Пловдив,

 Искам от мен и от името на отбора да се извиним за слабите резултати през втория полусезон и за 16- тото място, което въобще не отива на името на нашия отбор. 

Лично за себе си мога да кажа, че всеки мач давам на 100 % от възможностите си, както и моите съотборници и не по малко от вас ме боли, че се намираме в това състояние. Искам да ви уверя, че ръководството няма вина за слабите резултати, понеже каквото зависи от тях- те го правят, те не играят на терена, а ние футболистите. Всеки лев е изплатен на играчите. 

Политиката на нашият президент е да налага млади футболисти от школата, което почти никой друг отбор не прави като нас. Целта е след няколко години отбора да е изграден изцяло от собствени кадри. 

Да, няма да е лесно, но това е правилния път. 

Искам да ви уверя, че нищо не е изгубено, има още 6 мача до края на сезона, всеки един от тях ще е финал за нас. Ще се борим и ще дадем всичко от себе си, за да спасим отбора, но трябва да се борим ЗАЕДНО фенове, футболисти, ръководство, близки, познати приятели, само когато всички сме ЗАЕДНО ще се получат нещата.

Спонсори

Anvers

Видео

SpartakPlovdiv.bg © 2021 Всички права запазени

Search